Hey hoi,

 

Samen met mijn vriendjes, vriendinnetjes, Sterre en Steven Stroom en alle andere bewoners van Hotsjietonia beleef ik iedere week de leukste en spannendste avonturen.

Kom je ook een keertje mee doen? Hopelijk zien we je snel!

 

Groetjes Stuiter

Alle kindjes van 4 tot 7 jaar worden bij de scouting Bevers genoemd. In fantasiedorp Hotsjietonia beleven we elke week de leukste avonturen. Meer weten kom gezellig een keertje kijken! Wij draaien elke zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur 

Met Professor Plof gaan wij gezellig expirimenteren! Want weet jij wat er gebeurd er met skitels als je ze in water legt? Nee, vraag het een van onze bevers zij kunnen je dit heel goed vertellen!

En ook Met keet en Fleur kleur is het altijd veel plezier, zij maken van elke opkomst weer een leuk feestje met al die mooie kleuren en geuren! Ook de andere bewoners van Hotsjietonia ontmoeten wij graag en beleven dan de grootste avonturen.

Elke week hebben de bevers weer een nieuw thema voor hun opkomst en maken we ook de grootste lol. Zo houden de bevers van knutselen, spelletjes doen, samen spelen, buiten zijn en natuurlijk logeren! Dit doen we ook elk jaar een paar keer op de blokhut of als we op kamp gaan, slapen we ook echt ergens anders! Dit is wel erg gaaf en heeeel spannend maar de bevers kijken hier altijd een heel jaar naar uit. Het zomerkamp is dan ook Meestal het laatste weekend voor de zomervakantie. Ook dit jaar hebben we er alweer zin in en is de leiding al weer volop in de weer!

 

Voor veel kinderen in deze leeftijd is spelen met elkaar nog erg lastig, daarom doen bevers heel veel samen. Het motto van de bevers is dan ook: "Samen spelen, samen doen".

Zo openen de bevers altijd met een liedje, hier horen ook gebaren bij: 

Wij zijn de bevers
En zingen dit lied
Het liefst lekker hard
Anders hoor je het niet

We gaan samen spelen
Dat doen we zo graag
Want wat we gaan doen
Doen we samen vandaag

Ik dans en ik spring
Ik stuiter en ik zing

Wij zijn de bevers
En zingen dit lied
Het liefst lekker hard
Anders hoor je het niet

We gaan samen spelen
Dat vinden we fijn
Wat is het toch leuk
Om een bever te zijn!

 

 

Als je geinstaleerd wordt bij de bevers dan mag je eindelijk de rode blouse en blauwe Menno van Coehoorn das gaan dragen. De installatie is voor de bevers altijd erg spannend en hier mogen de ouders en belangstellende van het geinstalleerde kindje dan ook altijd komen kijken.

 

Tijden de installatie belooft hij of zij dan: 

Ik beloof mijn best te doen een goede bever te zijn.

Iedereen te helpen waar ik kan

En me te houden aan de beverwet

Wat bevers doen, doen we samen.

 

Dit was veel informatie maar denk je dit is leuk, kom dan zeker een keertje bij ons kijken!   

Hopelijk zie we jullie snel.

 

Voor de laatste update van de leuke activiteiten van onze bevers bezoek ons op facebook!

Opkomst:  elke zaterdag  08:30 t/m 10:00 uur

Leidingteam: Laura (teamleidster bevers), Anouschka, Miranda, Coby en Patricia  

Mocht je het leuk vinden om een keer bij ons te komen kijken, kom dan snel langs op één van onze draaidagen

of neem contact met ons op via telefoonnummer: 06-27032198 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De eerste vier keer zijn uiteraard gratis. Vind je het leuk dan schrijven we je in.